10/16 (TUESDAY) & 10/17 (WEDNESDAY)

OVERVIEW

Contacts: Dr. Donald Wood 432 312-1653 | Kim McKay 956 655-0821

Visitor Parking at Saulsbury Campus Center | Enter campus at the intersection of University Blvd and Robertson St. Saulsbury Campus Center is directly behind flagpoles, designated, visitor parking will be to the left of the flag poles.

- Groups limited to 2-5 individuals
- Try not to duplicate participation in interviews, with the exception of individuals who serve two (or more) clearly distinct functions among those listed in the table below

Room for all interviews: SPUR 203

DAY ONE: OCTOBER 16				
President	8:00 – 8:45 am	45 min	1. Dr. Gregory Williams, President	
BREAK	8:45 – 8:50	5 min		
President and Cabinet	8:50 – 9:35	45 min	 Dr. Gregory Williams President Virginia Chisum VP for Business Affairs Valerie Jones VP for Instruction Kim McKay VP for Student Services & Enrollment Management Shawn Shreves VP for Information Technology Dr. Donald Wood VP for Institutional Effectiveness Robert Rivas Chief of Staff 	
General Education Faculty (Please include adjunct faculty if possible; also include faculty from the college's most highly enrolled programs/disciplines)	9:40 – 10:25	45 min	 Kat Sims, School of STEM Computer Science Instructor Clovis Stacey School of STEM, Biology Instructor Nissan Handewala School of STEM, Chemistry Instructor Eric Baker School of Arts & Humanities, LED & Music Instructor Beckwith Thompson School of Arts & Humanities, Adjunct ALTERNATE: Steve Goff School of Arts & Humanities, Photography Instructor 	
BREAK	10:25-10:35	10 min		
Career and Technical Education Faculty (Please include adjunct faculty if possible; also include faculty from most highly enrolled programs/disciplines)	10:35 – 11:20	45 min	 Nicole Hayes School of Health Sciences, LVN Director Jackie Sirengo School of Health Sciences, ADN Director Muhammad Naqvi School of Business & Industry, Welding Instructor Shawndee Kennedy School of Public Service & Education, Criminal Justice Instructor Lilliana Ramirez School of Health Sciences, Radiologic Technology Adjunct ALTERNATE: Jessica Jordan School of Business & Industry, Occupational Safety and Environmental Technology DRI, OSET Instructor 	
BREAK	11:20 – 11:25	5 min		
Developmental Education Faculty	11:25 – 12:10	45 min	Lizbeth B'Garza School of STEM, Learning Experience Designer, Engineering & Developmental Math Instructor	

10/16 (TUESDAY) & 10/17 (WEDNESDAY)

(Please include adjunct faculty if possible)	12:10 1:00	50 min	 Tim Contreras School of STEM, Mat Dr. Arthur Rankin School of Arts & H Reading/Writing Instructor Almudena Aguirre-Romero School of Instructor Sandra Garza School of Arts & Hum 	Humanities, Dean, Developmental of Arts & Humanaties, Spanish & ESOL anities, INRW Adjunct
LUNCH	12:10 – 1:00 pm	50 min	Lunch in the Cafeteria – Saulsbury Campu	is Center Cateteria
Institutional Research Staff, Learning Coordinators, Academic Computing (Please include a representative from IR, individuals responsible for learning assessment and/or accreditation review, and a representative from academic computing if technology solutions are a key part of your student success reform agenda)	1:05 – 1:50	45 min	 Tom Glenn Executive Director of Inf Dr. Becky Musil Dean of the Division Dr. Don Wood Vice President for Inf Connie May Executive Director of Inf Blair Roberts Labor Market Consultation 	n of Teaching and Learning stitutional Effectiveness nstitutional Effectiveness
BREAK	1:50 - 1:55	5 min		
Concurrent Sessions: Student Leadership Students Enrolled in Developmental Education Programs (Please invite 4-6 students who participate in student government or other on-campus leadership programs, Phi Theta Kappa, etc. & 4-6 students who are currently enrolled in developmental education courses or can speak to the experience of placing into and taking developmental education)	1:55 – 2:40	45 min	Student Leadership 1. Lizzie Peach School of Health Sciences Pre-Nursing 2. Casandra Benavides School of STEM Chemistry 3. Karina Sanchez School of Health Science Radiologic Technology 4. Rebekah Wagoner School of STEM Biology 5. Harouna (Ken) Abdouh School of STEM Engineering 6. Jamie Nunez School of Business and Industry Culinary Arts	1. Diego Guatemala School of STEM Engineering 2. Delana Gales School of STEM Chemistry 3. Pavel Flores School of Public Service and Education 4. Denycea Perry School of Public Service and Education
BREAK	2:40 – 2:45	5 min		
Student Services Deans and Directors (Please include leadership from advising, financial aid, registrar, admissions, and enrollment management)	2:45 – 3:30	45 min	 Tim Clark Executive Director of Enrollment Services Kristi Clemmer Executive Director of Student Completion Karen Doughty Registrar/Records Management Officer Frank Rich Executive Director of Marketing Urisonya Flunder Executive Director of Student Life 	

10/16 (TUESDAY) & 10/17 (WEDNESDAY)

BREAK	3:30 – 3:35	5 min	
Counselors/Advisors (Please include academic advising staff and counseling staff, including career counselors and transfer advisers/counselors) BREAK	3:35 - 4:20 4:20 - 4:30	45 min	 Kim McKay VP Student Services and Enrollment Management William Council Student Success Coach Megan Brincks Student Success Coach Adriana Moreno Director of Testing JR Torrez Director of Dual Credit Development
DREAK	4.20 – 4.30	10 111111	Ashlie Naylor School of Health Sciences Transfer
Guided Tour of Campus Led By Students	4:30 – 5:15	45 min	Kevin Quintana School of Business and Industry Business Leadership
		DAY TW	O: OCTOBER 17
Leaders of Key Governance Groups (Faculty Senate/Committee Chairs) (Could include leaders from the academic senate, and chairs of key committees (finance & budget, curriculum, promotion and tenure, professional development, etc.))	8:00 – 8:45 am	45 min	 Valerie Jones Vice President for Instruction Jeremy Sanchez Outgoing Faculty Senate President, School of Arts & Humanities, Completion Coordinator & Speech Instructor Susie Haynes Associate Dean of Teaching and Learning Julie Lyon Senior Instructional Designer Ken Zartner Executive Director of Administration & Human Resources ALTERNATE: Brandy Ham Executive Director of Finance
BREAK	8:45 – 8:50	5 min	
Academic Leadership: Deans and Program Chairs (Please include the academic dean/provost and chairs of major departments, divisions, or programs)	8:50 – 9:35	45 min	 Dr. Diane Carrasco Senior Dean, School of STEM Dr. Eric Yeager Senior Dean, School of Public Service & Education Kelby Giesler-Davis School of Business & Industry, LED & Business Leadership & BAAS Instructor Louis Gonzales Associate Dean of Continuing Education Jim Mosman School of Business & Industry, Welding DRI & Welding Instructor
BREAK	9:35 – 9:40	5 min	
Financial Aid Staff	9:40 – 10:10	30 min	 Ashley Warren Director of Financial Aid Daisy Garcia Assistant Director Student Financial Services Leslie Chen Student Financial Services Specialist Jessica Gomez Student Financial Services Specialist Melanie Allen Manager Student Accounts
BREAK	10:10 - 10:15	5 min	
Leaders of Key Student Success Programs/Departments	10:15 – 11:00	45 min	 Dr. Jennifer Myers Dean, School of Business & Industry, Aspen Committee Chair Katie Nisbet OC 10000 & Humanities & Social Sciences DRI & History Instructor

10/16 (TUESDAY) & 10/17 (WEDNESDAY)

(Could include Dean of Student Success, heads of advising, transfer student center directors, other special initiative programs, etc.)			 Robert Rivas Chief of Staff Stephanie Sigler Director of Pathways Completion Dr. Oscar Gonzales School of Business & Industry, Business Professions DRI, & Business Leadership & BAAS Instructor ALTERNATE: Nadia Rivas Student Activities Director 	
BREAK	11:00 – 11:15	15 min		
LUNCH with Board Members	11:15 – 12:10	55 min	O'Cuisine ET Building 1. Tommy Clark President Board of Trustees 2. Gary Johnson Vice President Board of Trustees 3. Royce Bodiford Past President Board of Trustees 4. Dr. Tara Deaver Board of Trustees 5. Bruce Shearer Board of Trustees 6. Mara Barham President Foundation Board	
BREAK	12:10 – 12:15 pm	5 min		
External Partners	12:15 – 1:00	45 min	 Cary Baird Chevron – Senior Policy, Government and Public Affairs Representative Renee Earls President Odessa Chamber of Commerce Gerardo Ramirez Ector County ISD Director of ECHS Dr. Sandra Woodley University of Texas Permian Basin President Ravi Shakamuri CEO Star Tech Group 	
BREAK	1:00 - 1:05	5 min		
Debrief with President/Cabinet	1:05 – 2:00	55 min	 Dr. Gregory Williams President Virginia Chisum VP for Business Affairs Valerie Jones VP for Instruction Kim McKay VP for Student Services & Enrollment Management Shawn Shreves VP for Information Technology Dr. Donald Wood VP for Institutional Effectiveness Robert Rivas Chief of Staff 	

End of Site Visit